Hav & Salta Stänk

Hav & Salta Stänk

onsdag 14 september 2011

Fotografering......

God Morgon alla goa vänner!!

Får så ont i hjärtat ibland när mini vill in i Lillis rum och leka och hon stänger dörren framför henne, jag förstår henne för mini river verkligen runt på alla hennes grejer och hon städar och städar.....men visst gör det ont. Blir nog bättre när hon blir lite större och kan sitta lugnt och stilla och leka.

Har äntligen fått boka in 1-års fotografering på Mini, skulle ha tagit 6-månaders bilder men då blev hela familjen sjuka så vi fick ställa in. Och sedan blev det inte av.... Har haft så dåligt samvete för att vi har bilder på Lillis när hon var liten men inga på den lilla, men NU så är det dags.....det blir även bilder på dem tillsammans.

Var på en möbelaffär i lördags och frågade om de kunde beställa hem kohudar och det var inga problem MEN de kunde inte garantera att jag får en som är fläckig. Som hon sa till mig (som om jag inte förstod det) att alla kossor är olika så man kan inte garantera att man får precis en sån man vill ha. Men det måste ju leverantören kunna kolla innan han skickar den till möbelaffären, eller??

Nu är det snart dags för jobb igen och idag kommer chefen tillbaka så nu är det slut på jouren.....Yippie!!!

Ha en trevlig Lill-lördag!!!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar